Οδηγός αγοράς για να επιλέξετε στρώματα

Τα στρώματα αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματα που θα επενδύσετε σε αυτά.

 

Η εύρεση ενός στρώματος που παρέχει άνεση, ανθεκτικότητα μπορεί να είναι κάπως δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, οι κατασκευαστές στρωμάτων εισάγουν τακτικά νέες τεχνολογίες για να προσελκύσουν τους πελάτες από τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε τον εύχρηστο οδηγό αγορών μας να απαντήσει σε μερικές από τις πιο πιεστικές ερωτήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγοραστές στρωμάτων και για να μάθετε πώς το σωστό στρώμα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σας – και πώς να το βρείτε.

Πότε να αντικαταστήσετε ένα στρώμα

 

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να αποφασίσετε αν είναι πραγματικά καιρός να αντικαταστήσετε το στρώμα σας. Ένα ποιοτικό κρεβάτι δεν είναι μια μικρή επένδυση, αλλά αν κάνετε τη σωστή επιλογή, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα του ύπνου σας και τη ζωή σας. Η ανθεκτικότητα είναι το κλειδί, αλλά ακόμη και ένα στρώμα υψηλής ποιότητας δεν θα διαρκέσει για πάντα. Η σύστασή μας: αν έχετε το κρεβάτι σας για περισσότερα από 10 χρόνια, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την αγορά ενός νέου.

Εάν το παλαιότερο στρώμα σας εξακολουθεί να σας φαίνεται άνετο, λάβετε υπόψη σας το εξής: τα στρώματα συλλέγουν σκόνη, κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος και σωματικά υγρά με την πάροδο του χρόνου. Θα μπορούσατε σίγουρα να προσπαθήσετε να αναζωογονήσετε ένα παλιό στρώμα με έναν επαγγελματικό βαθύ καθαρισμό ή με ένα νέο κάλυμμα στρώματος. Ωστόσο, αυτές οι προσωρινές λύσεις είναι στην καλύτερη περίπτωση προσωρινά μέτρα.

Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες είναι σίγουρα καιρός να αντικαταστήσετε ένα στρώμα:

Το πάνω μέρος του στρώματος με ελατήρια είναι τόσο φθαρμένο που τα ελατήρια είναι εκτεθειμένα. Όπως αναφέραμε, ένα topper απλώς καλύπτει αυτό το πρόβλημα. Τα εκτεθειμένα ελατήρια απειλούν την άνεση και την υποστήριξή σας και αποτελούν σίγουρα κίνδυνο για την ασφάλεια.

Το στρώμα έχει παρουσιάσει δομικά προβλήματα. Τα παλαιότερα στρώματα μπορεί να κρεμάσουν στη μέση ή να καταρρεύσουν στα πλάγια. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτές τις ενοχλήσεις, αλλά το γεγονός είναι ότι ένα στρώμα χωρίς υποστήριξη ασκεί αφύσικη πίεση στο σώμα.

Άλλα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι ίσως πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός νέου στρώματος είναι τα εξής

 

  • Αντιμετωπίζετε χρόνια δυσκαμψία ή πόνο στην πλάτη, ειδικά το πρωί.
  • Δεν κοιμάστε καλά τη νύχτα.
  • Αντιμετωπίζετε αυξημένα νυχτερινά συμπτώματα αλλεργίας.
  • Παρατηρείτε ότι ξεκουράζεστε καλύτερα σε άλλα μέρη, όπως σε καναπέ, καρέκλα, ξενοδοχείο ή ξενώνα φίλου.
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!